question

 
Learn English
  Blue Level  
  Red Level  
  Yellow Level  
  Green Level  
  Purple Level  
  Orange Level  
  Violet Level  
  Video Lessons  
  Links  
  American Speech  
  Chat  
  How to Learn  
  Vocabulary  
  U.S. Citizenship  
  Reading  

Share  

 


 

 

the future continuous tense

 Directions: Write questions in the future continuous tense. First, read the answer. Then, write the question by hand in your notebook.

Example:

Question: When will she be leaving?   wtie by hand

Answer: She'll be leaving after 10 a.m.   

1. Question: When _____________________________?

    Answer: I'll be leaving in a few minutes.

2. Question: How ______________________________?

    Answer: They'll be paying about $900 for rent.

3. Question: Where ____________________________?

    Answer: He'll be working at a restaurant.

4. Question: What _____________________________?

    Answer: I'll be checking out early in the morning--sometime after 5 a.m.

5. Question: What _____________________________?

    Answer: We'll be having fish for dinner.

6. Question: Where ____________________________?

    Answer: They'll be sitting in the front row during the performance.

7. Question: What _____________________________?

   Answer: I'll be doing my laundry this weekend.

8. Question: Which _____________________________?

    Answer: She'll be seeing Dr. Stevens.

9. Question: When _____________________________?

    Answer: I'll be going to sleep after 10.

10. Question: Who _____________________________?

     Answer: My mother will be watching our children while we go see a movie.

Click here for the answers.

 

 

 

 

 

 

Home | Your Teacher | Contact | Privacy Policy | Site Map | Terms Of Use

 

   
© 2011 Learn American English Online. All rights reserved.