question

 
Learn English
  Blue Level  
  Red Level  
  Yellow Level  
  Green Level  
  Purple Level  
  Orange Level  
  Violet Level  
  Video Lessons  
  Links  
  American Speech  
  Chat  
  How to Learn  
  Vocabulary  
  U.S. Citizenship  
  Reading  

Share  

 


 

 

modal verb: can

 Directions: Write questions using the modal verb, can. First, read the answer. Then, write the question by hand in your notebook.

Example:

Question: When time can she come over?   wtie by hand

Answer: She can come over after 6.   

1. Question: When _____________________________?

    Answer: You can leave after 5.

2. Question: Who ______________________________?

    Answer: The salesclerk can help you.

3. Question: Where ____________________________?

    Answer: He can park his car in the street.

4. Question: How ______________________________?

    Answer: She can pay up to $800 a month for rent.

5. Question: Why ______________________________?

    Answer: He can't go to work today because he has a flat tire.

6. Question: Where ____________________________?

    Answer: You can find a newspaper over on that rack.

7. Question: How ______________________________?

   Answer: It's hard to explain how he could be so mean.

8. Question: Which _____________________________?

    Answer: You can have the red one.

9. Question: When _____________________________?

    Answer: The students can leave the classroom when they are dismissed by the teacher.

10. Question: Who _____________________________?

     Answer: We can call the police to report the accident.

Click here for the answers.

 

 

 

 

 

 

Home | Your Teacher | Contact | Privacy Policy | Site Map | Terms Of Use

 

   
© 2011 Learn American English Online. All rights reserved.