question

 
Learn English
  Blue Level  
  Red Level  
  Yellow Level  
  Green Level  
  Purple Level  
  Orange Level  
  Violet Level  
  Video Lessons  
  Links  
  American Speech  
  Chat  
  How to Learn  
  Vocabulary  
  U.S. Citizenship  
  Reading  

Share


 

 

the past tense

 Directions: Write information questions in the past tense. First, read the answer. Then, write the question by hand in your notebook.

Example:

Question: Where did he go?     wtie by hand

Answer: He went to the post office.  

1. Question: What ___________________________?

Answer: She had a sandwich for lunch.

2. Question: How ____________________________?

Answer: The test took 45 minutes

3. Question: Where __________________________?

Answer: I put the chicken in the freezer

4. Question: When ___________________________?

Answer: They came to the United States in 2007

5. Question: How ____________________________?

Answer: I bought two gallons of milk.

6. Question: Who ____________________________?

Answer: He called his mother.

7. Question: How ____________________________?

Answer: The tickets cost $20.

8. Question: Why ____________________________?

Answer: I came to the United States to improve my life and become successful.

9. Question: Where __________________________?

Answer: The mail carrier put the mail in the mailbox.

10. Question: What __________________yesterday?

Answer: They went to the park.

Click here for the answers.

 

 

 

 

 

 

Home | Your Teacher | Contact | Privacy Policy | Site Map | Terms Of Use

 

  
       

Popular Pages